Henri Hartsuiker


Henri Hartsuiker

Regio's:
Groningen
Vakgebieden:
loopbaancoaching, outplacement, re-integratie, sollicitatietraining, ziekteverzuim

Waarom ik mij bezighoudt met loopbaancoaching, outplacement, re-integratie, sollicitatietraining en gesprekstraining is dat ik oprecht geloof dat ieder mens uniek is door de combinatie van onder andere afkomst, opleiding, werkervaring, kwaliteiten, vaardigheden en levenservaringen. En om die reden ben ik ervan overtuigd dat daardoor ieder mens, jawel, IEDER mens zich onderscheidt van een ander, iets kn, iets te bieden heeft en kan leren. Over zichzelf en van zichzelf.

De wijze waarop ik mijn werk doe bestaat in de basis uit 1 woord: aandacht. Aandacht voor de mens en voor zijn situatie. Vanaf het begin, tussendoor, tot het eind.

Het gaat niet om mij en niet over mij. Maar ja....op deze pagina wil je misschien wel iets lezen over mijn achtergrond. Ik hou het kort: vanaf 1990 zit ik in dit werk en heb alle sectoren/branches al wel gezien en een diversiteit aan mensen. Ik weet wat het is om het even niet meer te weten. Ik ken onzekerheid en twijfels. Maar inmiddels weet ik ook dat het maar om n ding gaat: uitgaan van eigen kracht!

Neem contact op met de coach