Reijs Consult

Haarlemmerweg 10a
1014BE Amsterdam
Reijs Consult

Ilse Reijs

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland
Vakgebieden:
studiekeuze, psychologisch advies, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze, assessment

Als coach ben ik stimulerend, betrokken, positief en respectvol. Ik vind het belangrijk dat coaching zowel met humor als met diepgang gepaard gaat. Samen lachen geeft ontspanning aan de serieuze onderwerpen die aan bod komen. Ik zal je stimuleren om eerlijk naar jezelf te kijken, naar alles wat jij in huis hebt en hebt meegemaakt. Zie je het zelf niet meer goed, dan help ik je daarbij. Het is mijn kracht mensen te zien zoals ze daadwerkelijk zijn.

Inzicht verkrijgen in wie je bent, wil en kan is natuurlijk stap één. Maar je komt pas echt in beweging als je dit in de praktijk gaat brengen. Op een respectvolle en positieve manier zal ik je bijstaan om de grootste versie van jezelf te zijn, om jouw ambitie echt te gaan realiseren. En om datgene wat je daarbij tegenhoudt, je angsten of eigenaardigheden, te onderzoeken en uit te dagen. Iedereen heeft talent, waar je je ook bevindt in de organisatie. Ik gun iedereen een werkend leven waarvan je geniet en waarin je tot je recht komt. Want dat kan!

Op mijn website www.reijsconsult.nl kan je alles lezen over mijn diensten:
  • Talent Ontwikkelingsprogramma
  • Werk naar werk programma (outplacement)
  • Persoonlijk leiderschap coaching
  • Studiekeuze coaching
  • Talent Assessment

Achtergrond Ilse

Mijn achtergrond is de studie Arbeid, Gezondheid & Organisatie Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Dit was voor mij een schot in de roos. Ik legde daar de kennisbasis om mensen te adviseren hoe ze hun loopbaan passend bij wie ze zijn in kunnen richten. Als die fit er niet, of niet meer, is dan is de kans namelijk groot om geestelijke of lichamelijke klachten te krijgen. Stress en burnout zijn op de werkvloer nog steeds aan de orde van de dag. Na mijn studie werkte ik een aantal jaren als loopbaan- en selectieadviseur bij het adviesbureau van de Belastingdienst. Ik nam assessments af bij selectie- en ontwikkelingsvragen. Ook gaf en ontwikkelde ik daar trainingen aan (HR)managers in beoordeling- en selectietechnieken. Brede arbeidsmarktkennis en commerciële vaardigheden deed ik vervolgens op in mijn werk als consultant bij het Executive Search Bureau Amrop. Daar plaatste ik top managers op functies in de energie- en chemie sector. Vervolgens heb ik jaren gewerkt als Talent Manager bij ING. Trainees van verschillende nationaliteiten selecteerde en begeleidde ik daar in het Management Development Programma voor Finance talenten. Omdat ik vanuit een onafhankelijke positie mensen in hun loopbaan wilde begeleiden ben ik in 2009 een eigen adviespraktijk begonnen. Ook ben ik de Post HBO beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur gaan volgen bij Adviesbureau Hoogendijk. Mijn draai heb ik helemaal gevonden en ik werk met heel veel plezier. Ik combineer alles wat ik in de voorgaande jaren aan bagage heb opgedaan. Kandidaten komen naar mij toe als zij de richting in hun loopbaan of studie zijn verloren, als ze een nieuwe werkgever moeten gaan zoeken of als zij willen werken aan hun persoonlijke effectiviteit.

Certificeringen

Bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) ben ik gecertificeerd als Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie. Ik hecht aan vertrouwelijkheid en werk volgens de NIP beroepscode. Mocht je hier meer over willen weten, kijk dan op www.psynip.nl. Bij de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals NOLOC ben ik aangemerkt als Erkend Loopbaanprofessional.

Praktijklocatie

De gesprekken vinden plaats in coachruimtes van Pand020 aan de Haarlemmerweg 10a in Amsterdam. Pand020 ligt op het Westergasterrein aan de rand van het prachtige Westerpark ( www.pand020.nl). Mijn correspondentieadres is Nieuwemeerdijk 377, 1171 NW in Badhoevedorp

Neem contact op met de coach