Almeerse Psychologenpraktijk


Monique Overdijk

Regio's:
Utrecht, Noord-Holland, Flevoland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, psychologisch advies, loopbaancoaching, beroepskeuze, assessment

Grip op je leven

Je bent jong en je wilt wat. Maar wat?
Je bent jong en je moet wat. Maar wat?
Je bent jong en je kan wat. Maar wat?

Daar sta je dan met je middelbare schooldiploma of misschien heb je zelfs al een vervolgopleiding gedaan of ben je daar nu mee bezig. Maar toch weet je nog altijd niet en nog altijd weet je niet wat je echt wilt en hoe het leven verder moet. Nog een opleiding? Toch maar een baan zoeken? Dat eindeloos knagende gevoel waarin je moeilijk tot een besluit kunt komen.
Allereerst een geruststelling: daarin sta je niet alleen. Maar vervelend is het natuurlijk wel. En ik help je graag om dat met je op te lossen door jouw echte toekomstwensen te achterhalen en hoe daar te komen.

Hoe? Praktisch, door testen te doen waarmee je inzicht krijgt in jouw competenties, persoonlijkheid en beroepen die hierop aansluiten. En van de punten waar ik mij in onderscheid ten opzichte van anderen is, dat ik als psycholoog ook een stap verder met je kan gaan: vanuit het 'hier en nu' gaan we in gesprek waarom je het gevoel hebt nu geen keus te kunnen maken. Misschien zit je iets dwars van vroeger wat je, onbewust, in de weg zit. Misschien leg je de lat voor jezelf wel heel hoog of heb je het gevoel dat je aan bepaalde verwachtingen moet voldoen. Misschien heb je het beeld van jezelf dat je niets kunt of juist alles kunt, maar niks doet. Misschien voel jij je wel schuldig, angstig of heb je last van schaamte en is dat eigenlijk wat je belemmert om keuzes te maken. In gesprekken ruimen we die ballast op, zodat je frank en vrij, vol energie, grip krijgt op je eigen leven.

Als dit je aanspreekt kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (kosteloos). Op basis hiervan maken we een plan dat voor jou de beste manier is om je dilemma's zo snel mogelijk op te lossen.

Hartelijke groet!
drs. Monique Overdijk
Lid NIP

Voor meer informatie:
www.almeersepsychologenpraktijk.nl
t: [klik hier voor het telefoonnummer]
e: [stuur een e-mail]

Neem contact op met de coach