Balans Loopbaancoaching


Tineke Kreeft-Roeda

Regio's:
Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe
Vakgebieden:
sollicitatietraining, re-integratie, loopbaancoaching, beroepskeuze, assessment, studiekeuze

\'\'Wat wil je later worden?\", vroeg de juf.
Het was in de derde klas.
Ik keek haar aan, ik wist het niet,
ik dacht dat ik al iets was.
Toon Hermans

Als jongere, jongvolwassene en ouder krijg je steeds vaker te maken met studiekeuzevragen. Niet alleen met de vraag ďwat wil ik later worden?Ē, maar ook met profiel-, sector- en studiekeuze.

Voor iedereen die nog geen keuze kan maken, bied ik studiekeuzecoaching. Ik leer je je eigen koers uit te zetten en samen gaan we aan de slag met vragen als:
Wie ben jij? Wat drijft je? Waar ligt jouw kracht? Wat interesseert je? Wat zijn je favoriete vakken? Wat doe je graag in je vrije tijd? Heb je al ideeŽn over je toekomst?

Misschien vraag ik je ook wat (digitale) testjes te doen of stuur ik je op pad om te gaan praten en meelopen met studenten en met mensen in bepaalde beroepen. Met de antwoorden die je vindt kun je een bewuste keuze maken voor je studie- en loopbaanrichting. Een keuze die past bij jouw toekomst!

Met mijn bedrijf Balans Loopbaancoaching help ik niet alleen scholieren en studenten, maar ook werkenden die vragen hebben over hun baan, verder willen leren of een andere beroepskeuze willen maken. Mensen laten zien waar ze goed in zijn, waar ze passie voor hebben en ze helpen nieuwe keuzes te maken, dat doe ik nu 25 jaar. Als 16-jarige voortijdige schoolverlater moest ik voor het eerst bewuste keuzes maken. Met hulp kon ik ze maken. En het heeft mij uiteindelijk deze prachtige baan gebracht. Nu zijn mijn eigen kinderen 17 en 15 jaar en ben ik betrokken bij hun studie ontwikkelingen. Daarbij ervaar ik wederom hoe belangrijk het is aandacht te besteden aan jezelf en welke studie hierbij aansluit.

Wil je meer weten over Balans Loopbaancoaching? En wat anderen van mij vinden? Kijk dan op www.balansloopbaancoaching.nl. Gelijk contact opnemen kan ook, info@balansloopbaancoaching of tel. [klik hier voor het telefoonnummer] .

Neem contact op met de coach