Dynamisch Bureau


Maaike Pronk

Regio's:
Zuid-Holland, Noord-Holland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOLOC

Ik begeleid met veel plezier en succes hoger opgeleiden en hoger opgeleide schoolverlaters in de zorg- en welzijnsbranche en het onderwijs die worstelen met hun loopbaan.

Als je met mij aan de slag gaat, krijg je o.a. inzicht op je talenten, je drijfveren, je financiŽle positie en je kansen op de arbeidsmarkt. Ook krijg je helder waar je met je loopbaan naar toe wilt. Het verwezenlijken van je loopbaandoel wordt werkelijkheid door de ondersteuning bij het netwerken, solliciteren en/of starten van een eigen bedrijf.

Sinds de start in 2005 van mijn loopbaanbureau Dynamisch Bureau hebben al honderden mensen met de begeleiding van mij en mijn medewerkers een leuke en nieuwe werkplek gevonden.

Onze coachees geven ons een gemiddeld cijfer van 8,7. 85% heeft hierbij een nieuwe baan gevonden vanuit outplacement en 67% vanuit re-integratie 2e spoor.

Bel me voor een kosteloze kennismaking in Den Haag op [klik hier voor het telefoonnummer] of [klik hier voor het telefoonnummer] . In Amsterdam en Gorinchem kan een van mijn collega's snel met je kennis maken! Bel daarvoor op een van dezelfde nummers.

Neem contact op met de coach