Karin de Beer coaching

Burg. dvd Schuerenlaan 18
4904LN Oosterhout
Karin de Beer coaching

Karin de Beer

Regio's:
Noord-Brabant
Vakgebieden:
outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, re-integratie, ziekteverzuim

HET GAAT OM JOU!

Er zijn zoveel keuzes te maken in opleiding en werk, dat je kan twijfelen over de goede beslissing. Welke richting wil ik op? Wat past het beste bij mij? Waar maak ik de beste kansen? Wil je je kwaliteiten daadwerkelijk inzetten? Wil je doen wat je echt wilt?
Het kan je onzeker maken en spanning geven.

Om met zelfvertrouwen richting te geven aan je eigen loopbaan heb je inzicht nodig in wie jij bent en wat jij belangrijk vindt in werk. En natuurlijk hoe je op een effectieve manier werk kunt vinden. Dit begint al bij je studiekeuze en je eerste baan, maar ook in het vervolg van je loopbaan kan je voor nieuwe keuzes te komen staan. Ik help je door je te inspireren en bewuste keuzes te laten maken die bij je passen. Zo kan je jezelf blijven ontwikkelen en bereik je waar jij naar verlangt.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Dat is het vertrekpunt en daar pas ik mijn begeleiding op aan. De coaching is vooral praktisch en ervaringsgericht. Je nieuwe inzichten zijn meteen toepasbaar. Het geeft zelfvertrouwen, kracht en energie. Jij komt aan het stuur te staan.
Want wat jij te bieden hebt dat doet er toe!

Mijn aanbod bestaat uit:
• Loopbaancoaching ‘Talentschat’: verdiepend in richtinggevend
• Loopbaancoaching ‘Talentspoor’: kort en krachtig
• Presentatie op de arbeidsmarkt: zelfbewust profileren
• Professionele coaching: prikkelend en stimulerend
• Persoonlijke ontwikkeling: verbindend en openend

Ik ben een Noloc erkend loopbaanprofessional met ruim 25 jaar ervaring in coaching en begeleiding. Ik heb een brede HR-achtergrond als personeelsadviseur, arbeidsdeskundige en loopbaanadviseur.

Kijk voor meer informatie op www.karindebeercoaching.nl of bel naar 06 – 21 84 26 66.
Ik nodig je uit om je vraag te stellen of om nader kennis te maken in een vrijblijvend oriënterend gesprek door onderstaand formulier in te vullen.

Neem contact op met de coach