Bakkers Advies


Marjan Bakker

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze
Certificaten:
NOLOC

Ik coach je om arbeidsmarktfit te worden tijdens je studie of in je loopbaan. Als ik jou begeleid weet je wat jouw kwaliteiten zijn en heb je een reëel zelfbeeld. Ook krijg je zicht op welke taken en werkzaamheden passen bij je persoonlijkheid en adviseer ik je welke aanvullende vaardigheden of scholing daarbij nodig zijn. Bij het aanleren van sollicitatie- en netwerkvaardigheden train ik je in het laten stromen van energie en proactief zijn. Verder geef ik je mijn kennis over de huidige arbeidsmarkt, zoals het gebruik van LinkedIn en Twitter, en verbind ik je aan mijn netwerk. Uiteraard beschik je over een CV anno 2018 en een aansprekend LinkedIn-profiel.

Met mijn sprankeling en openheid breng ik mensen en organisaties in beweging vanuit inzicht en vertrouwen. Ik sta positief in het leven en ben betrokken en empathisch. Als heldere en doortastende communicator creëer ik snel een klimaat voor effectieve samenwerking. In mijn aanpak help ik om patronen bloot te leggen in je denken en doen en door te raken met respect. Deze reflectie op je eigen handelen daagt je uit en maakt ruimte om nieuwe oplossingsrichtingen te onderzoeken. Vaak leidt deze benadering tot de keuze van een nieuwe studie of baan.

Coachees over mij:
“Ik heb Marjan ervaren als een enthousiaste persoonlijkheid die de mensen onder haar hoede oprecht wil helpen.”
“Ik ben Marjan dankbaar voor de rust die ze heeft weten te brengen, de praktische hulp op allerlei gebieden, haar open houding en haar luisterend oor!”
“Marjan is een open en integer persoon die op haar eigen manier de juiste snaar weet te raken en met haar adviezen en coaching richting kan geven aan je zoektocht naar een nieuwe functie.”
“Marjan heeft mij uitstekend geholpen om scherper en helderder voor ogen te krijgen waar ik voor sta, wat ik wil en hoe ik mezelf beter kan profileren.”

Tips & advies

Ontdek wie je werkelijk bent. Waardoor je in staat bent contact te maken met de wereld om je heen. Dan ontstaat er groei. Dan ga je bloeien. En komen jouw kleuren tot leven.

Neem contact op met de coach