en Wat nu?!


Carin Höppener-Schlenter

Regio's:
Limburg
Vakgebieden:
ziekteverzuim, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze
Certificaten:
NOLOC, NOBCO

Loopbaancoaching en stressbegeleiding op de boerderij.
Als je niet weet wat je wil, niet prettig functioneert in je werk- leeromgeving, als je wordt geconfronteerd met ontslag of zelfs met rouw en verdriet van een dierbare dan heb je het gevoel er helemaal alleen voor te staan. En wat nu?!

En wat nu?! levert een persoonlijke benadering met een intensief traject gericht op het herkennen, erkennen en vervolgens gezamenlijk oplossen van de problematieken.
Hierbij kunnen de co-coaches, mijn 5 ezels, worden ingezet. Zij zien en voelen vaak net iets meer dan dat de coach en de coachee dit doet. En op de boerderij is het lekker toeven waar rust en ruimte is voor ontwikkeling.

Ik heb ook een low budget aanbod voor scholieren en mensen met een kleine beurs. Maak een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek dan bespreken we ook dit onderwerp.
Tevens kom ik naar je toe of we skypen. Tijdens ons eerste gesprek maken we hierover afspraken.

Tips & advies

-Blijf niet lang met een prangende vraag rond lopen, het kost maar energie en tijd
-Faalangst? ga eens in de ruimte zitten waar het gaat gebeuren je bent dan al iets gewend aan de ruimte, blijf daarnaast in het hier en nu
-Profileren is een zaak van jezelf goed kennen, je lichaamstaal en woorden, kijken naar jezelf, feedback vragen en oefenen.
-Jouw droombaan is een gevoel dat je om wil zetten in werkelijkheid. Maar dan dien je wel de werkelijkheid te kennen om een keuze te kunnen maken voor een opleiding en een beroep
-stress wat is dat? waardoor krijg jij stress. Merk het op en schrijf het op. Dit is al de eerste stap om stress te verminderen.

Neem contact op met de coach