Benefit4all


Imelda Goethem

Regio's:
Zuid-Holland
Vakgebieden:
sollicitatietraining, outplacement, mediation, loopbaancoaching

Ik ben Imelda van Goethem en bied sinds 2011 als zelfstandig coach, adviseur, trainer en mediator bij Benefit4all de volgende diensten aan:

• Loopbaanadvies/loopbaanbegeleiding
• Outplacement
• Trainingen (communicatie-, assertiviteit- en sollicitatietrainingen)
• Coaching (individueel en in groepsverband)
• Relatiebemiddeling
• Mediation & conflictbemiddeling

Ik help graag mensen (weer terug) op het pad waar ze verder kunnen met hun leven en/of hun carričre. Daarnaast vind ik het prettig om mensen te adviseren en begeleiden in hun zoektocht naar de voor hen geschikte baan. Of als mensen zoekende zijn naar wat ze willen in hun werk of in hun leven, dan sta ik hun graag bij om ze te helpen hun doelen te bereiken.

Ik werk met passie en gedrevenheid. Mensen boeien mij en ik ben oprecht geďnteresseerd naar hun verhaal. Luisteren, terugkoppelen, onder ogen brengen, laten inzien, spiegelen en confrontatie, zijn de gereedschappen waarmee ik werk. Daarnaast maak ik gebruik van professionele, wetenschappelijke en erkende testen en methoden om adviezen nog beter te onderbouwen.

Ik ben positief ingesteld met een pragmatische en praktische aanpak. Voor mezelf leg ik de lat hoog en stel hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Met meer dan 30 jaar werkervaring streef ik ernaar om elke opdracht tot volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers af te ronden. Hier kan je mij persoonlijk op aanspreken.

Als je advies wilt en een professional zoekt om snel succesvol te zijn, dan help ik je graag verder. Neem direct vrijblijvend contact op.

Neem contact op met de coach