WLO Work and Life


Wenneke Ong

Regio's:
Utrecht, Overijssel, Gelderland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOLOC

Onze overtuiging: er is zoveel meer mogelijk dan u nu beseft! Wij coachen bij loopbaan- , vitaliteits(stress, Burn Out en Bore Out)vragen en Outplacement. Ik, Wenneke Ong, heb WLO Work and Life on 2000 opgericht. Daar voor was ik Loopbaanadviseur en HRM-beleidsadviseur in het UMC St Radboud. Ik ben Zen&Zakelijk oftewel ik volg doelgericht mijn hart! Heeft u genoeg van het aanpassen aan werk of taken waar u steeds uitgebluster van raakt, wilt u onderzoeken wat echt bij u past? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Tips & advies

De 'klik' is belangrijk, ga met twee of drie bureaus praten voordat u kiest.
De tarieven van loopbaancoaches kunnen flink variŽren. Een coach die niet erkend is (en dus niet verplicht is om zich bij te scholen) en die vanuit huis werkt, kan natuurlijk lagere tarieven berekenen. Wenneke is NOLOC Erkend en een CMI Register Loopbaanprofessional en coacht MBO t/m WO medewerkers en studenten.
Kies voor maatwerk. Soms is een heel traject Wie ben ik! Wat kan ik? Wat wil ik en hoe bereik ik dat? nodig. Soms is alleen een kort Talenten traject of een Focus-sessie nodig.
Volg je hart, gebruik je hoofd!

Neem contact op met de coach