Symion

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
Symion

Marrie Stoffer

Regio's:
Overijssel, Gelderland, Flevoland
Vakgebieden:
studiekeuze, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze

Als maatschappelijk werker heb ik veel gesprekken gevoerd met mannen en vrouwen met een familiegeschiedenis buiten Nederland. Dit heeft mij geleerd hoe culturen van elkaar verschillen. Ik vind dit zo boeiend dat het mijn specialisatie is geworden.
De woorden allochtoon en autochtoon zijn woorden om verschillen uit te drukken, maar het heeft mijn voorkeur om te kijken naar wat mensen met elkaar verbindt. Dat biedt altijd kansen en mogelijkheden, als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, beroeps of studiekeuze, of loopbaan ontwikkeling. Leeftijd is nooit een excuus om niet een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ieder mens komt in het leven voor keuzes te staan die er complex uitzien. Een extra paar ogen en oren, meedenken van iemand buiten je familie en vriendenkring helpt je om zelf de juiste keuzes te maken. Als coach vind ik het belangrijk om eerst met je te verkennen wat je motivatie voor het coach traject is. Daarna denk ik met je mee over kansen en mogelijkheden zoals jij ze ziet en welke er nog meer zijn.

Tips & advies

Je hebt meer in huis, meer kennis en bagage dan je zelf beseft.
Ik denk graag met je mee om je bewust te maken van al die bagage in je rugzak.

Neem contact op met de coach