CCCworks

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
CCCworks

Kitty van der Kroon

Regio's:
Noord-Holland
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOLOC

"Denken in mogelijkheden" en "kom in beweging". Twee zinnen die heel vaak terugkomen in mijn begeleidingstrajecten.
Daarbij ben ik van het "doe wat werkt". Dus no nonsense en praktisch. Heb jij een loopbaan- of studievraag? Dan moet daar een oplossing voor worden gevonden.
Dat heeft ook een andere kant. Jij bent degene die de regie heeft en dus moet zorgen dat er dingen worden opgelost. Ik ben een steuntje in de rug en kan je helpen om nieuwe mogelijkheden te gaan zien.
Dus en jij bereid tijd en energie te stoppen in jouw toekomst, maar loop je vast? Het begint altijd met een mailtje of telefoontje. Van daaruit kijken we verder hoe ik je kan ondersteunen.
Heb je een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking die het lastig maakt voor jou om aan het werk te komen? Ook dan ben je van harte welkom om eens contact op te nemen.

Sinds 2009 ben ik bezig met loopbaanbegeleiding en dat doe ik met heel veel plezier. Je kunt veel over mijn achtergrond vinden op linkedin of op mijn website www.cccworks.nl

Coaching
Testen en Assessments
Studiekeuze advies
Talent ontwikkeling
Outplacement
Re-integratie

Tips & advies

Doe wat werkt - Denk in mogelijkheden - Kom in beweging - Neem de regie

Er zijn zoveel mooie gezegdes en ze zijn zo waardevol. Ze kunnen vanuit verschillende kanten komen. Denk eens aan Cruijff: Elk voordeel heeft zn nadeel. Of aan Pipi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Of wie kent niet: Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Welke spreekwoorden en gezegdes helpen jou bij het in beweging komen?

Neem contact op met de coach