Van der Burgt Coaching


Ruud van der Burgt

Regio's:
Zeeland, Noord-Brabant
Vakgebieden:
ziekteverzuim, sollicitatietraining, re-integratie, psychologisch advies, outplacement, mediation, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOBCO, Blik op Werk

Middels outplacement, Werfit- NaarWerk-trajecten (UWV), re´ntegratie 2e Spoor, jobcoaching of een persoonlijk traject samen op zoek naar herintreding, een andere passende baan of zelfstandig ondernemerschap. Steeds middels een op jouw persoonlijk gerichte, dus maatgesneden traject zoeken we samen uit wat het beste past. Van der Burgt Coaching gebruikt voor het coachen en het begeleiden van EVC- en re´ntegratietrajecten rationele methodes waarmee mensen hun eigen gedrag kunnen analyseren en begrijpen. Op basis van een vraag trachten wij daadwerkelijk met de ander in gesprek raken; Waar ben je niet tevreden over, wat wil je veranderen, wat ga je doen om dat te bereiken, wat zijn je opvattingen, wat zijn je gevoelens? In deze reflecties zijn wij een intense en intu´tieve, maar ook concrete, zakelijke, confronterende en doelgerichte gesprekspartner. De methodes richten zich op het ontdekken en stimuleren van bewustwording, zelfverantwoordelijkheid en echtheid. Door een middel-doel analyse toe te passen kan er binnen 10 tot 20 sessies een concreet resultaat geboekt worden.

Van der Burgt Coaching maakt hierbij gebruik van principes uit de Transactionele Analyse, Gestalt en Socratisch Motiveren, maar vooral uit eigen waarneming, intu´tie, ervaringen en levenswijsheid.

Naast de reguliere trajecten richt Van der Burgt Coaching zich met name op de re´ntegratie en begeleiding van mensen met rouw- en verlieservaringen of met psychische - of burnout klachten.

Van der Burgt Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco) en bij de Landelijke Steunpunt Rouw(LSR) en is goedgekeurd door Blik op Werk en het UWV.

Neem contact op met de coach