RosaVicus

Hofstraat 29
9831RA Aduard
RosaVicus

Jacobien Ten Hoeve-Rozema

Regio's:
Overijssel, Groningen, Flevoland, Drenthe
Vakgebieden:
studiekeuze, re-integratie, psychologisch advies, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze
Certificaten:
NOBCO

De coachingstrajecten die ik begeleid noem ik eerder talentontwikkeling dan loopbaancoaching, omdat ik denk in mogelijkheden en geloof dat iedereen kan groeien en bloeien, en uiteindelijk dat kunnen gaan doen waar zij goed in zijn. Dit kan dus om beroepskeuze gaan of het vinden van een baan, maar het omvat bijvoorbeeld ook het omgaan met een nieuwe functie, of een goede balans te zien vinden in je huidige functie.

Wie ik ben? Een enthousiaste arbeidspsycholoog en ervaren coach & trainer die door haar open, nieuwsgierige houding een frisse blik meebrengt en vanuit een helicopterview meerdere perspectieven in kan zetten.
Mensen vergissen zich soms nog wel eens bij hun eerste indruk van mij vanwege mijn jeugdige uitstraling. Maar ik heb bewezen resultaat te kunnen behalen bij een diversiteit aan coachees, van jong tot oud, dominant tot verlegen, Nederlands en internationaal. Juist door mijn uitstraling ben ik zeer toegankelijk en verras mensen positief, doordat ik veel kennis in huis heb en al erg veel ervaring. Ik breng namelijk op natuurlijke wijze diepgang in, zodat inzichten én resultaten bereikt kunnen worden. Resultaten zoals het ervaren van meer zelfvertrouwen, minder stress, meer in balans zijn, zich competenter voelen en gedragen, keuzes kunnen maken en optimaal functioneren.
Anderen waarderen mij om mijn professionele authenticiteit, eerlijk empathisch vermogen, optimisme en doel- en actiegerichtheid.

Ik ben gecertificeerd coach bij de NOBCO en kan coachen in het Nederlands en Engels.

Nieuwsgierig geworden? Ik ontmoet je graag! Zie mijn website www.rosavicus.com / e-mail [stuur een e-mail] of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek [klik hier voor het telefoonnummer] .

Tips & advies

“You can only fly… once you are willing to give up the safety of your cocoon” , oftewel mijn tip is gun jezelf/een familielid een coachtraject, zodat je je vleugels uit kunt slaan! Ik heb zelf ook coaching gehad en mede daardoor heb ik gedurfd voor mijn droom te kiezen en het diepe in te springen als zelfstandig coach.

Neem contact op met de coach