In Praesentia

Achter de keizerskroon 2
6522cx Nijmegen
In Praesentia

Anke van der Vorst

Regio's:
Gelderland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, psychologisch advies, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOLOC

Mijn naam is Anke van der Vorst (1974). Ik heb in 1998 mijn studie psychologie afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds die tijd werk ik als Arbeid- en Organisatiepsycholoog in het bedrijfsleven. In 2013 richtte ik In Praesentia op Ún verruilde ik mijn dienstverband bij GITP voor een samenwerkingsverband.

In mijn werk ervaar ik dat mensen met meer energie en plezier hun werk doen als er aandacht is voor wie ze werkelijk zijn en ze trouw zijn aan hun eigen drijfveren. Dat maakt ze succesvoller. En dat komt niet alleen de individu, maar ook het team en de organisatie ten goede. Voor mij bestaat er geen mooier beroep dan mensen hun eigen drijfveren en kracht te laten ontdekken en ze deze ook leren in te zetten. Met als resultaat meer energie, plezier en effectiviteit in hun werk en hun leven.

Naast mijn vakinhoudelijke scholing beschik ik over een sterke intu´tie en een scherp waarnemingsvermogen. Ik heb de afgelopen jaren op verschillende gebieden cursussen en trainingen gevolgd om deze nog beter te ontwikkelen. Deze kwaliteiten zet ik ook in bij mijn werk om mensen in mijn rol als (loopbaan)coach nog beter te ondersteunen bij hun levensvragen, ontwikkeling en bewustwording. Voor mij een ideale combinatie van ratio & gevoel.

Nieuwsgierig naar mijn volledige CV? Bekijk deze op LinkedIn: www.linkedin.com/in/ankevandervorst

Neem contact op met de coach