Statera Coaching

's-Gravenbroekseweg 172
2811 GK Reeuwijk
Statera Coaching

Truus Karsten-van Mourik

Regio's:
Zuid-Holland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, psychologisch advies, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze

Gedurende 15 jaar heb ik een brede ervaring opgedaan als HR Manager bij diverse internationale bedrijven, met als focus de juiste persoon op de juiste plaats en de ontwikkeling van het aanwezige talent binnen de organisatie. Ik krijg veel energie en inspiratie uit de persoonlijke begeleiding van medewerkers, hun gids te zijn in hun eigen verandertraject en de wijze waarop zij zelf hun doelen kunnen verwezenlijken. Door het volgen van communicatie, NLP en coach opleidingen heb ik mijn eigen bewustwording en intuïtie hierin steeds verder ontwikkeld. Dit heeft mij ertoe gebracht mijn opgedane ervaring, kennis en vaardigheden sinds 2011 in te zetten als zelfstandig loopbaan- en lifecoach.

Mijn specialisaties zijn:
• Outplacement
• Re-integratie 1e en 2e spoor
• Loopbaanbegeleiding
• Burn-out/Stressreductie
• Personal coaching
• Executive coaching

In mijn coaching richt ik mij vooral op de authenticiteit van de mens, de innerlijke wijsheid, potentie en kwaliteiten. Daarbij is mijn uitgangspunt: versterken van wat al krachtig is en helen wat de mens in zijn functioneren belemmert. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens alle antwoorden en krachtbronnen al in zich heeft. Bewustwording hiervan staat centraal, evenals de eigen verantwoordelijkheid om nieuwe keuzes te kunnen maken. Gezamenlijk gaan we op zoek naar jouw passie en kwaliteiten en zal ik je graag begeleiden in het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Dit alles in een sfeer van wederzijds vertrouwen, gelijkwaardigheid en respect.

Ik ben lid van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches – aansluitnummer 5902) en werk volgens de ethische gedragscode van deze beroepsorganisatie.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en offerte. Mijn kantoor bevindt zich in Reeuwijk, regio Gouda.

Tips & advies

Voor referenties zie mijn website:
www.stateracoaching.nl/referenties/

Neem contact op met de coach