De Nova Learning

Mierikswortelstraat 10
3544 cm utrecht
De Nova Learning

Havva Jongen

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOLOC

Door mijn brede profiel, loopbaanadviseur, assessmentpsycholoog en onderwijskundige kan ik loopbaanadviestrajecten met oog voor opleiding & beroep oppakken.
Vaak focussen loopbaanadviestrajecten alleen op het beroep, niet zo zeer op de organisatie en nog minder op de opleiding.
Doordat ik ook goed de arbeidsmarkt en opleidingenbranche ken en goed inzicht heb in opleidingsprogramma's kan ik dit met elkaar verbinden.
Hierdoor kan ik je een advies aanreiken dat je echt verder brengt, dus als je eerst nog een opleiding moet volgen dan kijk ik met je mee, maar ook als je de organisaties benaderen die passen bij je profiel. Uit onderzoek blijkt immers dat de succesfactor voor het welslagen in je functie, veel meer de match is met de organisatie dan met de baan.
Ik heb onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd en dit aangevuld met post-hbo opleidingen op het gebied van assessmentpsychologie en hrm. Werkervaring heb ik opgedaan als assessmentpsycholoog, trainer/docent, onderwijsontwikkelaar en loopbaanadviseur.
Ook heb ik nog een yoga docentenopleiding en mindfulnesstraining gevolgd. Daar waar jij dit nodig hebt, kan en zal ik ook gerichte meditatie- of yoga oefeningen inzetten. Dit kan vaak helpen als jij nog helemaal geen goed beeld hebt van wat je wil en daarbij ook niet bij je gevoelens kunt komen.
Ben je nieuwsgierig geworden, of heb je vragen bel of mail!
Ik sta je graag te woord.

Tips & advies

Als tip kan ik je geven:
Kom erachter wat jou gelukkig maakt, dan komt succes vanzelf!

Neem contact op met de coach