Wendela Wolters coaching en Mindfulness training

” Het kruispunt”, Mr. de Wolfstraat 40
7548 AX Boekelo
Wendela Wolters coaching en Mindfulness training

Wendela Wolters

Regio's:
Utrecht, Overijssel, Gelderland
Vakgebieden:
outplacement, mediation, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment, arbodiensten, psychologisch advies, re-integratie, sollicitatietraining, studiekeuze, ziekteverzuim

Loopt het thuis of op je werk niet zoals je wilt? Vraag je jezelf af wat je hieraan veranderen kan? Maar vind je het probleem complex en wil je een deskundige inschakelen om op een gestructureerde manier je vraag aan te pakken?

Een coachingstraject bij psycholoog-coach Wendela Wolters kan het antwoord op je vragen betekenen. Haar stijl is oplossingsgericht, waarderend en aandachtig.

Dit is coaching
Coaching is een kortdurend proces waarin een sparringpartner en vertrouwenspersoon je ondersteunt in je zoektocht naar wat jij wil en hoe je dit kan bereiken.

Je bereikt dit doel door even ‘samen op te lopen’ met een coach waarbij de coach spiegelt, spart en ‘lastige’ vragen stelt. Hierbij zet coach Wendela Wolters haar kennis en vaardigheden in, maar ook haar nieuwsgierigheid en intuïtie. Met als doel jou te ondersteunen in de zoektocht naar jouw authentieke antwoord.

Voor wie?
Coaching is geschikt voor jou wanneer je op een gestructureerde wijze wilt werken aan thema’s of vragen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling of je werksituatie. Natuurlijk is een combinatie van beide ook mogelijk.

Coachingsvragen
Alle vragen die te maken hebben met je persoonlijke ontwikkeling of werksituatie komen in aanmerking voor een coachingstraject. Natuurlijk is een combinatie van beide ook mogelijk.

Voorbeelden van veelvoorkomende coachingsvragen:

*Ik moet een keuze in mijn loopbaan of in mijn studie maken, maar vind het ontzettend lastig. Hoe weet ik of ik de juiste keuze maak?

*Ik wil me weer energiek en gemotiveerd voelen; hoe word ik weer enthousiaster en vitaler en hoe kan ik beter omgaan met stress?

*Hoe voorkom ik dat ik geleefd wordt door mijn agenda en hoe krijg ik beter zicht op hoofd- en bijzaken?

*Hoe kan ik meer doelgericht handelen en mijn zelfvertrouwen vergroten?

*Hoe word ik persoonlijke effectiever en pak ik weer de regie over mijn leven en loopbaan?

Werkwijze:
Wendela Wolters integreert theorie, diagnostisch onderzoek en interventies tot een oplossingsgerichte, maar ook inzichtgevende aanpak. Hierbij gebruikt zij haar achtergrond in de Positieve psychologie.

Jullie werken in een positieve en veilige omgeving waarin jouw persoonlijke groei en tot volle bloei komen op de voorgrond staat.

Een goede klik is van essentieel belang voor een goede samenwerking. Indien die klik er niet is, helpt Wendela je graag iemand anders vinden die beter met je matcht. Jouw proces staat centraal!

Veilig leerklimaat
Een veilig leerklimaat bevordert het optimaal onderzoeken van mogelijkheden.
In coachingsgesprekken die in opdracht van een organisatie plaatsvinden, krijgt de opdrachtgever een rapportage op hoofdlijnen. Altijd na overleg met de coachee.

Structuur
Gestructureerde sessies: duidelijke leerdoelen en een heldere structuur zijn van belang voor een optimaal resultaat.

Regelmaat
Het rendement van coaching valt of staat met regelmaat: geregelde bijeenkomsten en tussentijdse toepassing van het geleerde vormen de basis voor verandering.

Tips & advies

“You’re braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.” – A.A. Milne

"Je bent dapperder dan dat je geloofd, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt!" A.A.Milne (Winnie the Pooh)

Neem contact op met de coach