Smart in Company

Loosdrechtse Bos 15
1213RH Hilversum
Smart in Company

Ingrid van Kamperdijk

Regio's:
Noord-Holland, Utrecht
Vakgebieden:
beroepskeuze, freelance-ZZP, loopbaancoaching, outplacement, re-integratie, sollicitatietraining, ziekteverzuim
Certificaten:
NOLOC

Achtergrond en ervaring
Heb je vragen op het gebied van je loopbaan, loop je tegen je grenzen aan en voelt het in de lucht houden van alle ballen als jongleren? Moet je een keuze maken in je loopbaan als gevolg van een reorganisatie of heb je zelf behoefte je eigen loopbaan te onderzoeken?
Bij al deze vragen is een beetje hulp in de goede richting vaak heel prettig. In mijn contact met anderen ben ik toegankelijk en open. Mijn aanpak is veelal pragmatisch, oplossingsgericht en volledig op maat. Samen kijken we bij de aanvang van het traject wat je vraag is en wat je nodig hebt. We kijken vooral naar wat je wel kunt, wat je energie geeft in werk om vervolgens te onderzoeken in welke baan je dit terug kunt vinden. Door deze inzichten leer je zelf weer de regie te nemen op je persoonlijke ontwikkeling, plezier en resultaten in je werk.

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik twaalf jaar in de financiële dienstverlening gewerkt. Nadat ik een gezin kreeg deed ik bewust een stapje terug en dacht zo de ballen beter in de lucht te kunnen houden. Het pakte anders uit. Alle ingrediënten voor een burnout waren aanwezig.

Ik heb dit moment aangegrepen om zelf op onderzoek te gaan: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat vind ik de leuke aspecten aan mijn werk en waar verlies ik energie? Ik kwam tot de conclusie dat ik graag met mensen in contact ben, goed kan luisteren en oprecht interesse heb in een ander. Als coach zet ik deze kwaliteiten in waardoor ik anderen in beweging krijg in hun eigen onderzoek.

Is het voor jou tijd om op onderzoek te gaan? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Specialisatie:
Loopbaanadvies, coaching, burnout- en stressbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, outplacement, re-integratie eerste en tweede spoor.

Aangesloten bij:
• Noloc: beroepsvereniging voor loopbaancoaches
• Stichting Begeleiding bij Burnout en Stress: landelijk netwerk van gedreven professionals
• Nederlands Burnout Preventie Centrum: multidisciplinair trainingscentrum
• Erkend St!R Coach

SMART in Company
Samen met Caroline in ’t Veld ben ik eigenaar van SMART in Company. Wij werken vanuit de Utrechtseheuvelrug (Caroline), Hilversum, landgoed Zonnestraal (Ingrid) en daarnaast vanuit verschillende locaties in de regio: zoals Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en in company. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Websites:
www.smartincompany.nl
www.loopbaanfocus.nl
www.burnoutenstress.nl
www.nbopc.nl

Neem contact op met de coach