TVM Werk & Advies


Trucella van Moorselaar

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, personeelswerving, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOLOC, NOBCO

Als dat wat je doet niet werkt.....doe het dan anders...!
  • Hallo! Ik ben Trucella, met veel plezier versterk ik mensen in persoonlijke- en arbeidssituaties zodat ze hun gewenste veranderingen kunnen inzetten.

Aan anderen het voordeel geven van mijn opgedane kennis, levens- en werkervaring ...dat is mijn drijfveer. Mijn kwaliteiten zijn mensen in beweging krijgen en het vergroten van hun effectiviteit.

De rode draad in mijn werkwijze: doelgericht, praktisch, spiegelend, betrokken met aandacht en vooral.... enthousiast :). Ik laat de kans niet snel voorbijgaan om jou te inspireren je gewenste veranderingen te realiseren. Ik begeleid je graag in het hoe.

Mijn ideale doelgroep is open minded, wil zich ontwikkelen en durft eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Mijn opdrachtgevers zijn zeer divers oa: meer en meer particulieren, banken, gezondheidszorg, woningbouwverenigingen, onderwijs, de Rijksoverheid (o.a. vanuit het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds), bedrijfsleven, re-integratie, volksuniversiteiten, media.

Voordat ik met TVM Werk & Advies begon, heb ik ruim 15 jaar brede kennis en ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening op verschillende commerciŽle, management en HRM posities waarin mens en arbeid centraal staan.

Mijn werkervaring heb ik aangevuld met gerichte opleidingen en trainingen op het gebied van: management, sales, (online)marketing, communicatie, psychologie, NLP, kernkwadranten, enneagram, coaching en training, loopbaanadvisering, assessments, familieopstellingen, competenties, The Work van Byron Katie, ACT (Acceptatie Commitment Therapie) intuÔtieve ontwikkeling en quantumpsychologie.

Aan mijn praktijk zijn coaches, trainers en loopbaan professionals verbonden met ruime ervaring binnen het bedrijfsleven. Omdat wij hechten aan integer vakmanschap werken wij volgens de gedragscodes van NOBCO, Noloc, CMI.

Kiezen voor TVM:

  • Ruime ervaring op het gebied van mens, ontwikkeling, werk en organisaties
  • GeÔntegreerde aanpak waarbij je als totale persoon groeit en bewust wordt
  • Betrokken, maatwerk, gecertificeerd
  • Flexibel: afspraken tussen 08.00-22.00 en in het weekend
  • Landelijk netwerk van (loopbaan) coaches, trainers en adviseurs
  • Persoonlijke niet tevreden - geld terug garantie

Specialties: Loopbaancoaching, studiekeuze begeleiding, maatwerk sollicitatietrainingen, persoonlijke coaching, coaching en training van management, ondernemerscoaching, persoonlijke en professionele effectiviteitstrainingen, outplacement, re-integratie, ontwikkelassessments

Ik maak graag een afspraak met je voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op met de coach