Career & Live

Dorpsstraat 30 30
4145 Kc Leerdam (Utrecht)
Career & Live

Annemie Schuitemaker MHD & RL

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Drenthe
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, assessment

gecertificeerd loopbaan professional, stress coach en talentenspeurneus, werkzaam door heel Nederland, gevestigd in het midden van Nederland (vlakbij Utrecht).

Mijn levensmotto is: 'waar een wil is, is een weg'.
Mijn overtuiging is dat ieder mens unieke talenten heeft.

Mijn hobby is mijn werk, mijn droom & passie is iedereen kan en durft te genieten van zijn werk en zijn leven. Na mijn HBO opleiding werkte ik een aantal jaren in Spanje en inmiddels heb ik ruim 25 jaar gewerkt in de HRM/Consultancy in diverse branches. Ik heb veel ervaring met in-door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden & coachen van mensen. Ik volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, loopbaancoaches, stress management, gezondheidsmanagement, o.a. een post Hbo-opleiding reļntegratie management, Post Academische Opleiding VeranderManagement, Post Academische Opleiding talent & organisatie, Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. Ik behaalde in 2014 mijn masters titel; Human development in Organisations.

Mijn talenten zijn: leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ik ben erg geinteresseerd in stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, en multitasken!

Mijn aanpak is persoonlijk, resultaatgericht en gebaseerd op kijken naar mogelijkheden en kansen; het glas melk is halfvol. Ik geloof niet in ontwikkeltrajecten, om zo van een 4 naar een 6 te komen. Ik ben ervan overtuigd dat waneer je je talenten inzet (je 8 en 9\'s) dan kom je veel verder en daar krijg je energie van. Ik werk met diverse assessments o.a. de OPQ persoonlijkheidstest. En vind ik het leuk om te kijken of mensen ook eens \"buiten de lijntjes durven te kleuren\". Dus weg van de gebaande paden........

Ik werkt vanuit Leerdam (vlakbij Utrecht) door heel Nederland.
Ik ben bereikbaar op [stuur een e-mail] of sms of app me op [klik hier voor het telefoonnummer]

Neem contact op met de coach